Osman Görgülü'den Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 4076
Sultangazi 7 Nisan 2024 12:17
Videoyu Aç Osman Görgülü'den Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Dostlar, Değerli Müşterilerimiz ve Saygıdeğer İş Ortaklarımız,

Ramazan Bayramı'nın hepimizi bir araya getiren, sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı en derin şekilde hissettiren bir zaman olarak yüreklerimizde yer almasını diliyorum. 50. Yıl Şark Sofrası ailesi olarak, bu mübarek günlerin, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.
 
Ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı'nın başlamasıyla birlikte, bir ay boyunca süren manevi bir yolculuğun da sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu özel zaman dilimi, hepimiz için, ruhumuzu arındırma, kendimizi ve çevremizi daha iyi anlama fırsatı sunmuştur. Şimdi ise birlikte sevinç ve mutluluğu paylaşma zamanı.
 
Bu bayram, umarım ki hepimize, sevdiklerimizle bir arada, huzur ve mutluluk içinde vakit geçirme fırsatı verir. Aynı zamanda, birbirimize karşı daha anlayışlı, yardımsever ve hoşgörülü olma konusunda da bizi teşvik eder. Gelin, bu bayramı, gönül köprüleri kurarak, birlik ve beraberlik içinde geçirelim.
 
Yıl Şark Sofrası olarak, siz değerli müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en kaliteli hizmeti sunma konusundaki taahhüdümüzü bir kez daha yineliyor, bu özel günlerin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramın getirdiği mutluluğu, bereketi ve sevinci hep birlikte yaşayalım.
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diler, tüm İslam aleminin ve milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
Osman Görgülü
50. Yıl Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat