Oses Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Sultanahmet Etabında

Okunma: 621
Sultangazi 25 Nisan 2016 00:20
Videoyu Aç   Oses Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Sultanahmet Etabında
A
a

Oses İstanbul’da start alan Dünyanın sayılı yarışlarından sayılan Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu heyecanına açtığı stantla renk kattı. Binlerce insanın kuyruklar oluşturarak zevkle tattığı bu lezzeti başka yerde bulamasınız.

Dünyanın sayılı yarışlarından biri sayılan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, heyecan yaratırken. İstanbul etabıyla start alacak. Uluslararası Bisiklet Birliği takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan organizasyonun ilk günü Beşiktaş İskelesi'nden verilecek sembolik startla başlayacak. 129,2 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabının resmi başlangıcı ise Barbaros Bulvarı'nda yapılacak. Boğaziçi Köprüsü'nü geçip Beykoz'a yönelecek bisikletçiler, daha sonra tekrar Avrupa yakasına dönüp, tarihi yarımadada pedal çevirerek turu bitirecek.



8 GÜN SÜRECEK

İstanbul-İstanbul etabıyla başlayacak zorlu yarış, 8 günde geçilecek 8 farklı etabın ardından 1 Mayıs Pazar günü İzmir'de sona erecek. Ekipler, ikinci etap için Kapadokya'ya geçecekler. Organizasyonda 16 takımdan 128 sporcu yer alırken, 8 etap sonunda toplam bin 265,7 kilometre yol kat edilecek. İşte bu denli önemli dünyanın sayılı yarışlarından sayılan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Oses çiğköfte organizasyon sponsorları arasındaki yerini aldı.


 
Dünya Artık Otadı Biliyor
 
Uzak doğudan Avrupa’ya birçok ülkede adından söz ettiren Oses çiğköfte dünyanın sayılı yarışmasına ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Açtığı stantlarla yarışmaya renk katan Oses çiğköfte bu yılda binlerce insanın damak zevkine hitap edecek. Türkiye’de 750 şubesi ile vaaz geçilmez bir üne sahip olan Oses Çiğköfte İstanbul’un kalbi sayılan İstanbul etabının son noktası olan Sultanahmet meydanındaki yerini aldı.   
 

 

 



 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat