Ömer Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 1438
Sultangazi 27 Aralık 2021 17:29
Videoyu Aç Ömer Yılmaz'dan Yeni Yıl Mesajı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Yardımcısı, Karadeniz Eğitim Kültür, Çevre Koruma Vakfı Üyesi ve Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ömer Yılmaz yayınladığı mesajında şunları söyledi. “ Acı ve tatlı anılarla geride bıraktığımız 2021 yılının ardından, 2022 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. 2022 yılının yeni umutlara açılan kapı olmasını temenni ediyorum. Geride bıraktığımız 2021 yılı unutulması güç önemli gelişmelere sahne oldu. Pandemi nedeniyle sevdiklerimizi kaybettik, komşularımız hastalandı. Dünyanın dört bir yanında meydana gelen Covit – 19 Virüsünden, doğal afetlerden, açlık ve yoksulluktan başta Müslümanlar olmak üzere milyonlarca insanın dramatik durumuna tanıklık ettik.


Yeni yılın, yeni umutlarla kapımızı çalmasını, sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olması, insanlığın tüm olumsuzluklardan kurtularak adaletli, eşitlikçi, huzur ve mutluluk dolu bir dünyada kardeşçe bir arada yaşaması en büyük dileğimizdir.


Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının İstanbul Başta olmak üzere Tüm Türkiye’de ve dünyada insanlara sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyor, dil, din, renk, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmadan herkesin mutlu olabileceği bir yıl olmasını diliyorum.



Ömer Yılmaz
TÜRDEF Genel Başkan Yardımcısı, Karadeniz Eğitim Kültür, Çevre Koruma Vakfı Üyesi ve Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat