Ömer Yılmaz'dan TÜRDEF İstanbul İl Başkanına Plaket

Okunma: 8509
Sultangazi 17 Kasım 2021 23:38
Videoyu Aç Ömer Yılmaz'dan TÜRDEF İstanbul İl Başkanına Plaket
A
a

Sultangazi Sürmeneliler Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, Pandemi sürecinde göstermiş olduğu örnek davranış, başarılı ve gayretli çalışmaları ile dikkat çeken Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş'a teşekkür plaketi verdi.

Sultangazi Sürmeneliler Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, bir yandan hemşerilerinin derdi ve sorunlarıyla ilgilenirken, diğer yandan Pandemi sürecinde vatandaşın her türlü ihtiyacını karşılamak için çaba harcayan Sivil toplum kuruluşlarını takdirle karşılıyor. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’in göstermiş olduğu örnek davranış, başarılı ve gayretli çalışmaları ile dikkat çeken İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş’ı plaketle ödüllendirdi.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş, “ Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz’dan böyle anlamlı bir ödül almam beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sivil toplum kuruluşların esas gayesi ve amacı, zor zamanda vatandaşına sahip çıkmaktır. Dünya’yı kasıp kavuran, ülkemizde de büyük yıkımlara neden olan pandemi sürecinde elimizden geldiğince vatandaşımıza destek vermeye çalıştık. Allah bir daha böyle günleri göstermesin. Kötü bir süreçten geçiyoruz” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat