Ömer Gönültaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 15710
Sultangazi 7 Nisan 2024 12:19
Videoyu Aç Ömer Gönültaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı, İş Ortaklarım ve Sevgili Dostlarım,

Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte geldiği bu mübarek günlerde, hep birlikte sevinç ve neşe dolu bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günler, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu, gönüllerin birleştiği zamanlardır.
 
Sultangazi'nin değerli halkı olarak, iş dünyasının bir parçası olmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu bayram vesilesiyle, birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla, sevgiyle dolu bir Sultangazi için bir arada olma fırsatını yakaladığımız için şükranlarımı sunuyorum.
 
Ramazan Bayramı, ailemizle birlikte sevinç dolu anların yaşandığı, dostlukların pekiştiği, yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin hatırlatıldığı özel bir zaman dilimidir. Bu bayramda, sevdiklerimizle birlikte mutlu ve huzurlu anlar geçirirken, çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini unutmayalım ve onların yanında olduğumuzu hissettirelim.
 
Sultangazi'nin huzur ve refahı için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha yaşanabilir bir Sultangazi için, işbirliği ve dayanışma içinde olacağımızı belirtmek isterim.
 
Ramazan Bayramı'nın, ülkemize, milletimize ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını diler, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
Ömer Gönültaş
Sultangazi'nin Değerli İş İnsanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat