Ömer Gönültaş, Ramazan Etkinlik Alanına Damgasını Vurdu

Okunma: 2752
Sultangazi 16 Mart 2024 11:41
Videoyu Aç Ömer Gönültaş, Ramazan Etkinlik Alanına Damgasını Vurdu
A
a

Ömer Gönültaş, Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde göz doldurdu. Bitlisliler Standı ile etkinlik alanında yer alan Gönültaş, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Sultangazi Belediyesi'nin Ramazan ayına özel düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, bölge sakinleri bu manevi ayı dolu dolu yaşamanın keyfini sürüyor. Etkinlikler kapsamında kurulan Bitlisliler Standı, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Gönültaş'ın önderliğinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Stand, Gönültaş'ın samimi karşılaması ve sunulan özel ikramlarla kısa sürede ilgi odağı haline geldi.


 
Ömer Gönültaş, etkinlik alanındaki varlığıyla dikkatleri üzerine çekti. Bitlis kültürünü yansıtan standda, ziyaretçilere farklı bir deneyim sunuyor. Gönültaş'ın etkinlikteki aktif rolü, Sultangazi'deki Ramazan etkinliklerine katılan vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.


 
Stand, Ramazan boyunca farklı kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparken, Ömer Gönültaş ve ekibinin misafirperverliği sayesinde ziyaretçiler memnuniyetle ayrılıyor. Gönültaş, etkinlik kapsamında yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının ruhunu yansıtan bu tür etkinliklerde yer almak, hemşehrilerimizle bir arada olmak bizim için büyük bir mutluluk. Bitlis kültürünü ve geleneklerini burada yaşatmak ve tanıtmak amacıyla kurduğumuz standımızda herkesi ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz" dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat