Ömer Gönültaş, Ramazan Etkinlik Alanına Damga Vurdu

Okunma: 34199
Sultangazi 15 Mart 2024 10:29
Videoyu Aç Ömer Gönültaş, Ramazan Etkinlik Alanına Damga Vurdu
A
a

Ramazan ayının maneviyatını ve birlikteliğini perçinleyen etkinlikler, Sultangazi'de adından sıkça söz ettiriyor. Bu etkinliklerin parlayan yıldızı, belediye meclis üyesi adayı Ömer Gönültaş, her akşam yüzlerce vatandaşı Bitlisliler standında ağırlayarak, Ramazan'ın bolluk ve bereketini ilçe sakinleriyle paylaşıyor.

Gönültaş, Sultangazi Ramazan Etkinlik Alanı'nda kurduğu stand ile hemşehrilerini bir araya getirmeyi başarırken, misafirperverliği ve samimi sohbetleri ile de gönülleri fethediyor. Her akşam farklı ve değerli konukları ağırlayan Gönültaş'ın bu akşamki misafiri ise Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun oldu.


 
Sunduğu çeşitli ikramlarla konuklarını ağırlayan Gönültaş, Ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yansıtarak, Sultangazi'de birlik ve beraberliğin güçlü bir örneğini sergiliyor. Onun bu çabaları, sadece bir ağırlama olarak kalmıyor; aynı zamanda toplumda birlik ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlıyor.


 
Ömer Gönültaş, sıcak tavırları ve içten gülümsemesiyle, Sultangazi'nin sadece bir meclis üyesi adayı değil, aynı zamanda gönüllerin de adayı olduğunu kanıtlıyor. Ramazan ayının bu güzel örneklerinden biri olarak, Gönültaş'ın çabaları, Sultangazi'nin sosyal ve kültürel hayatına değer katan önemli bir unsur olarak kayıtlara geçiyor. Gönültaş, Sultangazi'ye gönül vermiş bir evladı olarak, bu mübarek ayın ruhunu en güzel şekilde yaşatıyor ve paylaşıyor.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat