Ömer Gönültaş, Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 26693
Sultangazi 30 Nisan 2023 20:14
Videoyu Aç Ömer Gönültaş, Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Türkiye siyasetine yeni bir ses yeni bir soluk getiren İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, gönülleri fed etmeye devam ediyor.

Seçim takviminin açıklandığı tarihten bu yana gece gündüz demeden halkın içerisinde olan, onların derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Ömer Gönültaş, farklılıkları zenginlik olarak görerek herkesi kucaklıyor. Dil, din, renk, mezhep ve cinsiyet ayrımı yapmadan gönüllere dokunan Gönültaş Milletvekili olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
 
İstanbul 2. Bölge ilçelerini tek tek dolaşan halka ve siyasilerle sık sık bir araya gelen, sivil toplum kuruluşlarının, Futbol kulüplerinin sorunlarını dinleyen çözüm önerileri üreten, not tutan Ömer Gönültaş, ülkemizin ve ilimizin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, vatandaşların sorunlarına da çare üretiyor. Gönültaş, “Sultangazi’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” dedi.
 
Her minibüsün, ticari ve özel otoların arka camlarının Ömer Gönültaş’ın afişleriyle donatıldığını gören vatandaş kendilerinden biri olarak gördükleri Gönültaş’a sorunlarını çok rahatlıkla anlatabiliyorlar. İstanbul halkı adeta Ömer Gönültaş’a hayran.
 
Ziyaretlerinde açıklamalarda bulanan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, “ Ben isteseydim her hangi bir siyasi partinin adayı olarak meclise gidebilirdim. Fakat bunu tercih etmedim. Halkımın sorunlarını, sıkıntılarını yakından takip ediyorum. Bu sorunları meclis kürsüsünde özgürce dile getirmek çözüm üretmek halkın derdine derman olabilmek için kolay olanı değil zor olanı seçtim. Bu halk için her türlü zorluğa katlanmak gerektiğine inanıyorum.  Hayat pahalılığını, liyakatsiz ve adaletsizlik yönetim tarzını suni gündemlerle unutturmak isteyen iktidar ve muhalefet partilerin çabası halkımızın sağduyusu karşısında hezimete uğrayacaktır. Herkes çok iyi bilmelidir ki bu kötü gidişatı sizin evladınız olan bizler düzeltebiliriz. Bunun için yola çıktım. Bunun için elimi değil gövdemi taşın altına koymaya adayım” dedi.
 
Halkın destek ve dualarını isteyen Gönültaş, yüzbinlerle meclis yürüyüşünü sürdürüyor. Meclise gireceğine kesin gözüyle bakılan Ömer Gönültaş, “ Her koşulda içinizden biri olarak kimseyi ayrıştırmadan, kimseyi ötekileştirmeden Alevi, Sunni, Laz, Çerkez demeden herkesin sorununu çözmek için seferber olacağım. Halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için tüm enerjimi harcayacağım. Aydınlık bir geleceği hedeflediğimiz bu süreçte hepinizin desteğine, yardımına ve dualarınıza talibim. Allah hepimizin yardımcısı” olsun dedi.
 
1000
icon
Yüksel Aktaş 30 Nisan 2023 21:29

Allah’ın izniyle Meclisdeki sesimiz olucak inanıyoruz başaracağız hep birlikte

0 2 Cevap Yaz
Sedat Çıraklı 30 Nisan 2023 20:30

Mahallemizin adayı Ömer Gönültaş Halkın içinden, genç ve yeni yüz Allah yolunu açık etsin inşallah

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat