Ömer Gönültaş, "Sultangazi'yi Sultan Şehir Yapmak İçin Hazırız!"

Okunma: 7530
Sultangazi 18 Mart 2024 19:00
Videoyu Aç Ömer Gönültaş, "Sultangazi'yi Sultan Şehir Yapmak İçin Hazırız!"
A
a

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Gönültaş, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte yol arkadaşlığını duyurdu. Gönültaş, halkın isteklerine kulak vererek ve Başkan Dursun'un liderliğinde, Sultangazi'yi Sultan Şehir yapmak için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

Gönültaş, yaptığı açıklamada, "Sultangazi'de hizmetin ve gelişimin öncüleri olarak, Başkanımız Abdurrahman Dursun ile birlikte yola çıkmaktan büyük gurur duyuyorum. Halkımızın isteklerini dinleyerek, onların refahı ve mutluluğu için çalışacağız. Sultangazi'yi daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
 
Başkan Abdurrahman Dursun ise Gönültaş'ın adaylığını desteklediğini belirterek, "Ömer Gönültaş, Sultangazi'nin dinamikleriyle, vizyoner bakış açısıyla belediye meclisimize büyük katkılar sağlayacaktır. Birlikte, Sultangazi'yi Sultan Şehir yapmak için her türlü gayreti göstereceğiz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Sultangazi'nin geleceğine dair umut dolu adımların atıldığı bu dönemde, Ömer Gönültaş ve Başkan Abdurrahman Dursun'un iş birliği, Sultangazi'nin daha yaşanabilir bir ilçe olması yolunda önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat