Nurettin Narin'in Ramazan Bayramı mesajı

Okunma: 5158
Sultangazi 7 Nisan 2024 12:05
Videoyu Aç Nurettin Narin'in Ramazan Bayramı mesajı
A
a

Değerli Sultangazi Halkı ve Sevdiklerim,

Ramazan ayının sonunda geldiğimiz bu mübarek bayram vesilesiyle, bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor, sizlere en içten dileklerimi iletiyorum. Bayram, birlik, beraberlik ve sevgi duygularının yoğunlaştığı, insanların birbirine olan şefkat ve saygılarını bir kez daha gösterdiği özel bir zaman dilimidir.
 
Ramazan ayı boyunca oruç tutarak, ibadetlerimizi yerine getirerek, manevi duygularımızı güçlendirerek geçirdik. Bu süreçte birbirimize daha çok kenetlendik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirdik. Şimdi ise bayramlaşarak, sevdiklerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Ancak unutmamalıyız ki, bayram sevincimizi paylaşırken, toplumumuzun tüm fertleriyle birlikte olduğumuzun bilinciyle hareket etmeliyiz. Özellikle ihtiyaç sahibi olanlara yardım elimizi uzatmalı, sevinçlerimizi onlarla da paylaşmalıyız. Bayram, tüm insanlığın bir araya gelip sevgi ve barış içinde yaşama arzusunu yansıtan bir fırsattır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Sultangazi halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin hepimiz için huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.
 
Sevgi ve saygılarımla,
Nurettin Narin
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat