Nurettin Narin, "Yaşanılır Bir Sultangazi" İçin Yola Çıkıyor

Okunma: 14059
Sultangazi 18 Mart 2024 10:44
Videoyu Aç Nurettin Narin, "Yaşanılır Bir Sultangazi" İçin Yola Çıkıyor
A
a

Sultangazi'de siyasi arenada dengeleri değiştirebilecek bir gelişme yaşandı. Saygın iş insanı Nurettin Narin, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak "Modern ve yaşanılır bir Sultangazi için" yola çıktığını ve bu doğrultuda projeleriyle Sultangazi'nin değerine değer katacağını söyledi.

Nurettin Narin, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile omuz omuza vererek, Sultangazi'yi "Sultan Şehir" yapma vizyonuyla hareket edeceklerini ifade etti. Narin, bu süreçte Sultangazi'nin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve bölge halkının yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.
 
Narin, seçim kampanyasının temel taşları arasında, yeşil alanların artırılması, sosyal donatı alanlarının çoğaltılması ve altyapı çalışmalarına ağırlık verilmesi gibi konular yer alıyor. Ayrıca, eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, gençler ve kadınlar için yeni fırsatlar yaratılması da Narin'in öncelikleri arasında bulunuyor.
 
Sultangazi halkıyla sık sık bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleyen Narin, "Halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda, onların hayatını kolaylaştıracak, Sultangazi'yi daha yaşanılır bir kent haline getirecek adımlar atacağız. Amacımız, Sultangazi'yi her yönüyle örnek gösterilebilecek modern bir ilçe yapmak" şeklinde konuştu.
 
Narin'in adaylığı, bölge sakinleri tarafından olumlu karşılanırken, seçim sürecinin Sultangazi için yeni bir başlangıç olması bekleniyor. Narin ve ekibinin, Sultangazi'yi sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda geliştirecek projeleri merakla bekleniyor.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat