Nihat Yıldız, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 4291
Sultangazi 7 Nisan 2024 11:56
Videoyu Aç Nihat Yıldız, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Sultangazi Sakinleri,

Ramazan Bayramı'nın, hepimiz için umudun, barışın ve kardeşliğin pekiştiği; sevgi, saygı ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı bir zaman olmasını dilerim. Bu özel günlerin, yüreklerimizdeki sevinç ve mutluluğun, ailemiz, dostlarımız ve tüm sevdiklerimizle paylaşıldığı, unutulmaz anlara vesile olmasını temenni ederim.
 
Bayramlar, bir arada olmanın, birbirimizi anlamanın ve birlikte daha güçlü olduğumuzun hatırlatıcısıdır. Bu anlamlı günlerde, Beşyıldız İnşaat olarak biz de, toplumsal dayanışmanın ve birlik beraberlik ruhunun daha da güçlenmesini diliyor, bu vesileyle her bir ailenin, her bir bireyin mutluluğuna katkı sunmayı amaçlıyoruz.
 
Bayramın; gönüllerimizi birleştirmesini, aramızdaki sevgi ve dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirmesini dilerim. Aynı zamanda, bu bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve esenlik getirmesini umuyorum.
 
Gelin, bu mübarek günlerde el ele verelim, gönül gönüle vererek, herkes için daha iyi bir dünya inşa etmek için çaba gösterelim. Yoksulluk, yalnızlık ve tüm olumsuzlukları unutarak, birlik ve beraberlik içinde nice bayramları birlikte kutlama umuduyla...
 
Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.
 
Nihat Yıldız
Beşyıldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat