Nejmi Can'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Okunma: 16859
Sultangazi 18 Mart 2024 16:17
Videoyu Aç Nejmi Can'dan Çanakkale Zaferi Mesajı
A
a

Bugün, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Bu zafer, sadece Türk milletinin değil, tüm insanlığın inancın, fedakarlığın ve azmin ne denli büyük bir güç olduğunu gösteren eşsiz bir destandır.

Çanakkale, vatan topraklarını korumak için her türlü zorluğa göğüs germekten çekinmeyen yüz binlerce kahramanın, birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadelenin simgesidir. O günlerde, yurdumuzun dört bir yanından gelen vatan evlatları, istiklal ve istikbalimizi korumak adına düşmana karşı göğüslerini siper etmişlerdir.
 
Bugün, bu kahramanlık destanını anarken, geçmişteki büyük mücadelelerin bize miras olarak bıraktığı değerleri hatırlamalıyız. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe omuz omuza vererek, ülkemizin geleceğini daha da güçlendirmek için çalışmalıyız.
 
Bu vesileyle, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. Ülkemizin her köşesinde barış, huzur ve refah içinde yaşamayı diliyorum.
 
Nejmi Can
CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı
 
1000
icon
Melisa 18 Mart 2024 23:03

Başkanım süpersin size yakışıyor 👏👏👏👏👏

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat