Mustafa Çimen'den Ruhsat ve Denetim Müdürü Sercan Bilge'ye Ziyaret

Okunma: 1431
Sultangazi 15 Temmuz 2023 20:52
Videoyu Aç Mustafa Çimen'den Ruhsat ve Denetim Müdürü Sercan Bilge'ye Ziyaret
A
a

Sultangazi'nin sevilen ismi Mustafa Çimen, Sultangazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Sercan Bilge'yi makamında ziyaret etti.

Mustafa Çimen, Sultangazi’ye yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı Sultangazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Sercan Bilge’yi makamında ziyaret ederek başarıların devamını diledi. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a da teşekkürlerini iletilmesini isteyen Çimen, şunları söyledi. “ 2019 yılında Sultangazi Belediye Başkanı seçilen Av. Abdurrahman Dursun, sizin gibi değerli çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilçemize hayırlı hizmetler yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman dursun ve siz değerli çalışma arkadaşlarını canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.



Sultangazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Sercan Bilge ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mustafa Çimene teşekkür etti. Bilge, “ Sultangazi Belediyesi olarak halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte yaşanılır bir Sultangazi’i için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ediyoruz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat