Mustafa Çimen'den Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 19771
Sultangazi 6 Nisan 2024 18:52
Videoyu Aç Mustafa Çimen'den Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Adıyaman, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy (GADER) Derneği üyeleri, kıymetli hemşehrilerim,

Bu anlamlı ve mübarek Ramazan Bayramı’nda sizlerle birlikte olmanın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirme fırsatı bulmanın mutluluğu içindeyim. Bayramların, aramızdaki sevgi köprülerini güçlendirdiği, dostluk ve dayanışma duygularımızı yoğunlaştırdığı müstesna zamanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte bu bayram da, bize bir kez daha merhamet, hoşgörü ve birlikte yaşama kültürümüzü hatırlatıyor.
 
Bu vesileyle, GADER Derneği olarak, birbirimize destek olmanın, zorlukları birlikte aşmanın ve her zaman birbirimizin yanında olmanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bizler, farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiği, ortak değerlerimizin ise bizi bir arada tuttuğu kocaman bir aileyiz.
 
Bu bayramın; Adıyaman, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy’ümüzde yaşayan her bir birey için, birlik ve beraberlik içinde geçirilecek, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günlerin habercisi olmasını diliyorum. Gelin, bu mübarek günlerin ruhuna uygun olarak, aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve anlayışı artırarak, toplumumuzu daha da güçlendirme yönünde adımlar atalım.
 
Tüm hemşehrilerimin ve üyelerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; bayramın getireceği mutlulukların, yüzlerinizden eksik olmamasını temenni ederim. Unutmayalım, birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha mutluyuz.

 
Mustafa Çimen

Adıyaman, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy (GADER) Dernek Başkan Yardımcısı
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat