Mustafa Çimen 17 Ağustos Marmara Depreminin Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Okunma: 681
Sultangazi 17 Ağustos 2023 14:53
Videoyu Aç Mustafa Çimen 17 Ağustos Marmara Depreminin Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı
A
a

Sultangazi'nin sevilen ismi Mustafa Çimen, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depremi'nin 24. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sultangazi'nin sevilen ismi Mustafa Çimen, “17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız büyük Marmara Depremi’nden bu yana 24 yılı geride bıraktık. Yaşadığımız İlimizin de etkilenmesiyle birlikte sanayi ve ekonomimizin kalbi olan Marmara Bölgesi’nde meydana gelen şiddetli deprem binlerce insanımızın ölümüne, bir o kadar insanımızın yaralanmasına, 300 bin konutun hasar görmesine ve milyarlarca liralık maddi kaybın meydana gelmesine neden olmuştu. Aradan geçen 24 yıla rağmen o günkü acıları asla unutmadık. Şu an bile kaybettiğimiz her yurttaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor.
 
Depremin değil alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığını acıda olsa öğrendik. Biz de Çimen ailesi olarak acılarımızın hâlâ tazeliğini koruduğunu ve kelimelerin kifayetsiz kaldığını biliyoruz. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın. 17 Ağustos 1999 Depremi’nde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum. Onları asla unutmadık, unutmayacağız” dedi.
 
 
Mustafa Çimen
Sultangazi’nin Sevilen İsmi  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat