Mustafa Çimen, Sivil Toplum Kuruluşlarının 2021 Yılını Değerlendirdi

Okunma: 3909
Sultangazi 7 Aralık 2021 00:30
Videoyu Aç Mustafa Çimen, Sivil Toplum Kuruluşlarının 2021 Yılını Değerlendirdi
A
a

Mustafa Çimen, Sultangazi ve çevre ilçelerinde faaliyet gösteren Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarının 2021 yılını değerlendirdi.

 Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarının son yıllarda büyük bir ivme kazandığını, önemli projelere imza attığını ifade eden Mustafa Çimen, “ Sultangazi ve çevre ilçelerde ikamet eden Adıyamanlı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm bulmak, onların dertleriyle dertlenmek ve sevinçlerine ortak olmak en temel görevlerimizin başında gelmektedir. Sivil Toplum Kuruluşu olarak, ilçemizin gelişmesinde pay sahibi olmak, İstanbul’da üniversite okuyan gençlerimizin sorunları dinlemek ve çözüm üretmek önemli hedeflerimiz arasındaydı. Bu konuda duyarlılık gösteren hemşerilerimi kutluyorum” dedi.

“Hemşerilerimin duyarlılığı, Sivil Toplum Kuruluşlarına verdiği önemi gördükçe daha umutlanıyor, yapacağımız çalışmaların faydalarını göreceğimize olan inancım daha da artıyor. Bu vesileyle elini taşın altına koyan, Adıyamanlı hemşerilerim için mücadele eden Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerini ve üyelerini bir kez daha buradan selamlıyorum. Adıyamanlı hemşerilerimi Sivil Toplum Kuruluşlarına üye olmaya davet ediyorum. 2022 yılının Sivil Toplum Kuruluşları adına daha verimli geçeceğini umut ediyor şimdiden hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat