Mustafa Çimen, Hemşerilerinin Derdiyle Dertlenip Sevincine Ortak Olunmalı

Okunma: 3388
Sultangazi 14 Şubat 2022 09:14
Videoyu Aç Mustafa Çimen, Hemşerilerinin Derdiyle Dertlenip Sevincine Ortak Olunmalı
A
a

Sultangazi'nin tecrübeli ismi Mustafa Çimen, Sivil Toplum Kuruluşları ile ilgili yaptığı açıklamada " Derneklerin, Federasyonların, Hemşerilerin derdiyle dertlenip sevincine ortak olmadığı müddetçe, bu kurumların gerçek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kimse iddia edemez" dedi.

Memleketine aşık olmadan, Hemşerisini sevmeden, hemşerisinin derdiyle dertlenip sevincine ortak olmadan dernekçilikte başarının yakalanamayacağını belirten Mustafa Çimen, bu yüzden gönüllülük esasına dayanan dernekçilik diyoruz. Dernekçilik iş olsun diye yapılmaz. Gönülleri ve kalpleri fethetmek için yapılmalıdır.



Zaferi dernek başkanlığını kazanmakla değil, önce hemşerilerimizin kalbinde kazanmayı hedeflemeliyiz. Onların dertleriyle dertlenip, sevinçlerine mutluluklarına ortak olduğumuz oranda başarımızı taçlandırabiliriz.

Kendi kültürümüzü, yaşam tarzımızı, geleneklerimizi, göreneklerimizi dernek çatısı altında yaşattığımız orada başarılı olabiliriz. Tek bir şeye odaklanmak, dünyaya tek cepheden bakmak sorunları çözmediği gibi yeni sorunları da beraberinde getirir. Yeniliklere açık, şeffaf bir yönetim hemşerilerine güven veren bir anlayışla yolumuza devam etmeliyiz. Ben değil biz olmayı başardığımızda gerçek anlamda sivil toplum kuruluşu olabiliriz” dedi.     
 
  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat