Muhtar Ümit Doğan Müjdeyi Verdi. Gazi Mahallesi Okul Caddesi dekoratif Sokak "Işıl Işıl" Bir Görünüme Kavuşuyor

Okunma: 3803
Sultangazi 3 Kasım 2022 14:33
Videoyu Aç Muhtar Ümit Doğan Müjdeyi Verdi. Gazi Mahallesi Okul Caddesi dekoratif Sokak "Işıl Işıl" Bir Görünüme Kavuşuyor
A
a
Sultangazi’nin önemli Mahallelerinin başında gelen Gazi Mahallesi Muhtar Umut Doğan’ın talebi üzerine aydınlatma sistemi, estetik bir görünüme kavuşuyor.




Gazi Mahallesi Okul Caddesi dekoratif sokak ’deki mevcut elektrik direklerinin, eksik durumda olması ve arızalar oluşturmasından dolayı, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan’ın talebi üzerine Sultangazi Belediyesi, Gazi Mahallesi Okul Caddesi dekoratif sokak ’deki tüm aydınlatma sistemini yenilemek için harekete geçti. Yüksek ışıklandırma gücüyle sokağa daha da aydınlık katacak olan yeni elektrik direkleri aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayacak.



Çalışmaları yerinde inceleyen Gazi Mahallesi Muhtar Umut Doğan’ın, '' Söz verdik, Yapıyoruz! Gazi Mahallesi Okul Caddesi'nde ışıklandırma çalışmalarının teknik altyapı hazırlıkları başlamıştır.'' Dedi Muhtar Ümit Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü. “Göreve geldiğimiz gün söz vermiştik. Gazi Mahallesinin çehresini her yönüyle değiştirmiyoruz aynı zamanda estetik anlamda sokaklarımıza, caddelerimize, mahallelerimize renk katıyoruz. Gazi Mahallesi Okul Caddesi dekoratif sokak bizim Mahallemizin en merkezi konumdaki sokağı aynı zamanda öğrenci ve velilerin en sık kullandığı sokak. Bu sokağı iyileştirdik ancak aydınlatma ile ilgili problem yaşanıyordu. Bu talepleri değerlendirip, burada dekoratif aydınlatma projesi yaptık. Özellikle de dekoratif aydınlatmanın caddeye farklı bir güzellik katacağını düşünüyoruz. İnşallah çalışma bittiği zaman buranın, ışıl ışıl, bir sokak olmasını sağlayacağız” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat