Kübra Nur Kılıçer Diyetisyen Kliniği Muhteşem Bir Törenle Açıldı

Okunma: 5745
Sultangazi 30 Ocak 2022 17:44
Videoyu Aç Kübra Nur Kılıçer Diyetisyen Kliniği Muhteşem Bir Törenle Açıldı
A
a

Sultangazi'de Diyetisyen Kübra Nur Kılıçer'in Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Kliniği düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. Sultangazililerin sağlığını önemsediğini kaydeden Diyetisyen Kübra Nur Kılıçer, vücut analizi yaptırmak isteyen vatandaşları kliniğe davet etti.



Seçkin Davetli Topluluğu Katıldı


Sultangazi’de uzun süreden beri eksikliği hissedilen özel beslenme ve Diyet Kliniği Kübra Nur Kılıçer'in girişimiyle Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, CHP Grup Başkan Vekili Av. Mithat Çelik, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kara, Sultangazi Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Yılmaz Durmuş, CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı, iş insanı Ercan Karabayır ve seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle açıldı.



Bu Adresteyiz

Uğurmumcu Mahallesi 2304 Sokak No: 2 Kat 3 Daire 2 Sultangazi – İstanbul adresinde ki kliniğin açılışı siyaset, spor ve iş dünyasını bir araya getirdi. 
İdeal Kiloya Ulaşmak ve Mutlu Olmak İstiyorsanız doğru adrestesiniz. 



Dualarla kesilen açılış kurdelesinin ardından davetliler, Diyetisyen Kübra Nur Kılıçer’den kliğine dair bilgiler aldı. Sağlıklı beslenmek isteyen tüm Sultangazilileri kliniğine davet eden Kübra Nur Kılıçer “Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmanız, ideal kilonuza ulaşarak hayata daha mutlu bakmanız için diyetisyen kliniğimizde hizmet veriyoruz. Hayatınızı dengeleme ve ruhunuzu besleme zamanı için bizleri ziyaret edip bilgi alabilirsiniz” diye konuştu.



İlk Müşteri Ercan Karabayır

Açılış törenine katılan, Sultangazi’nin seçkin iş insanı. Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan adayı Ercan Karabayır,  kendisiyle birlikte üç kişilik randevu talep etti. Yarından itibaren diyete başlayacağını söyleyen Karabayır, hem mutlu olabilmek için ideal bir kiloya ulaşmak, hem de Genç kardeşimize katkı sağlamak, moral ve motivasyonunu artırmak için ilk müşteri olarak adımızı yazdırdık. Genç yavrumuzun başarısına inanıyorum. Çok iyi bir diyetisyen olacağından en ufak kaygı duymuyorum. Sultangazilileri bu diyetisiyen merkezine davet ediyorum” dedi.  
 
 


















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat