Kelazin Derneği Futbol Takımı, Turnuva Öncesi Göz Dolduruyor

Okunma: 42742
Sultangazi 25 Şubat 2024 00:55
Videoyu Aç Kelazin Derneği Futbol Takımı, Turnuva Öncesi Göz Dolduruyor
A
a

Kelazin Derneği, Remzi Işık liderliğindeki futbol takımıyla yaklaşan turnuvalara hazırlıklarını sürdürüyor ve bu süreçte sergiledikleri performansla adından söz ettiriyor. Takım, katılacakları futbol turnuvası öncesi gerçekleştirdikleri antrenman ve hazırlık maçlarında gösterdikleri üstün performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kelazin Derneği Başkanı Remzi Işık, takımın motivasyonu ve kararlılığının en üst düzeyde olduğunu belirterek, "Oyuncularımızın her biri bu turnuvaya katılmanın ne anlama geldiğini biliyor ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz, turnuvada en iyi performansı sergileyerek Kelazin Derneği'nin adını futbol alanında da duyurmak." dedi.


 
Dernek takımı, teknik ve taktik çalışmalarının yanı sıra takım ruhunu ve koordinasyonunu artırmaya yönelik özel çalışmalar da gerçekleştiriyor. Antrenörler eşliğinde yapılan bu çalışmalar, oyuncuların saha içi ve dışı uyumunu güçlendiriyor. Takımın bu disiplinli ve yoğun hazırlık süreci, turnuvada başarılı olacaklarının en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor.


 
Kelazin Derneği ve futbol takımı, turnuva öncesinde düzenledikleri hazırlık maçları ile de rakiplerine mesaj gönderiyor. Sahada sergiledikleri takım oyunu ve mücadeleci ruh, onları turnuvanın en dikkat çeken takımlarından biri haline getiriyor.


 
Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık yaptığı açıklamada, "Biz bir aileyiz ve sahada hep birlikte mücadele ediyoruz. Turnuvada en iyi sonucu almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.


 
Kelazin Derneği Futbol Takımı'nın bu kararlı ve odaklanmış tutumu, turnuvaya katılacak diğer takımlar için de bir uyarı niteliğinde. Dernek, futbol sahasındaki bu mücadelesini, topluluk içindeki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek için de bir fırsat olarak görüyor. Turnuva yaklaşırken, Kelazin Derneği ve onun futbol takımı, hem saha içindeki başarılarıyla hem de saha dışındaki pozitif enerjileriyle öne çıkmaya devam ediyor.
 
1000
icon
Beytullah Özdurmuş 26 Şubat 2024 09:41

İnşallah hedefime ulaşır Kupayı. Alır. Allah yolunu açık. Etsin

0 4 Cevap Yaz
Sedat durmuş 25 Şubat 2024 23:33

En iyi performansı sergilemeye hazırız başkanım

0 5 Cevap Yaz
Seyfettin 25 Şubat 2024 23:25

Helal olsun dayıoğlu

0 6 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat