Kahta Dernekler Federasyonu’nun 5. Olağan Kongresi Yapıldı

Okunma: 12535
Sultangazi 11 Haziran 2023 22:59
Videoyu Aç Kahta Dernekler Federasyonu’nun 5. Olağan Kongresi Yapıldı
A
a

Sultangazi'nin en köklü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Kâhta Dernekler Federasyonu (KÂHTA-FED) 5. Olağan kongresi yapıldı. Kongrenin sunumunu Ömer Yıldırım yaptı. Divan Başkanlığına Av. Ali Acar seçilirken Divan Başkan yardımcılığına Av. Ali Yücel ve Av. Mehmet Baykurt seçildi.

Adıyaman İli Gerger İlçesi Çober yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde gerçekleşen Kahta Dernekler Federasyonu (KÂHTA-FED) 5. Olağan kongresine Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta Dernekler Federasyonu yeni Başkanı (Teşikan Çevre Köyleri Dernek Başkanı) Kemal Karakuş, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Adıyaman Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, Kahta Dernekler Federasyonu bir önceki dönem başkanı Av. Ali Yücel, Av. Mehmet Baykurt, Kahta Dernekler Federasyonu Bir önceki Başkan Osman Arslan, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Vekili İsmail Akkaya, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Bersomik  (Tütenocak) Dernek Başkanı Hakan Mamaş, Drejan Merkez Koşarlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan, Güngörmüş Köyü Dernek Başkanı Hacı İbrahim Mente,  Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkan Vekili Mehmet Karakuş, Karadut Köyü Dernek Başkanı Mehmet Nuri Süt adını sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.




Muhteşem bir katılımla gerçekleşen kongrede konuşan Osman Arslan bugüne kadar yapmış olduğu güzel ve verimli çalışmalardan söz ederek daha önce bu federasyonun yönetiminde yer alan tüm dostlarına teşekkür etti. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a ve Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya teşekkür eden Arslan şunları söyledi. “ Ne zaman başımız sıkışsa ne zaman ihtiyaç duysak hemen yanımızda olan iki başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kahta Dernekler Federasyonu olarak hep en iyisini yapmaya birlik ve dayanışmaya çok önem verdik. Dernek başkanlığını alan Kemal Karakuş ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 

Tek listeyle gidilen kongrede Kemal Karakuş tüm delegelerin oyunu alarak Kahta Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçildi. Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen kongreye 18 Derneğin başkanları ve yöneticileri katıldı. Çeşitli ikramların sunulduğu kongrede Kemal Karakuş bayrağı Osman Arslan’dan devraldı.


 
Kâhta Dernekler Federasyonu (KÂHTA-FED) Başkanlığına seçilen Kemal Karakuş yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bugüne kadar emek harcayan, Kahta dernekler federasyonunu bir adım ileri taşıyan bütün başkanlarıma ve yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.


 
Konuşmaların ardından Kahta Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçilen Kemal Karakuş, bir önceki Federasyon Başkanı Osman Arslan’a plaket taktim etti. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Arslan’ı kutlayan Karakuş, önümüzdeki günlerde büyük başarılara imza atacaklarının müjdesini verdi.






















































                           
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat