Kabil Şahin'in Yakınları Dualarla Yâd Edildi

Okunma: 3626
Sultangazi 18 Mart 2022 13:47
Videoyu Aç Kabil Şahin'in Yakınları Dualarla Yâd Edildi
A
a

Sultangazi Sinoplular Derneği Kurucu Genel Başkanı Kabil Şahin'in yakınları, akrabaları ve tüm ölmüşleri için Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde Mevlidi Şerif okutuldu.

Sultangazi Sinoplular Derneği tarafından geleneksel hale dönüştürülen Mevlid programının bu haftaki ev sahibi Sultangazi Sinoplular Derneği Kurucu Genel Başkanı Kabil Şahin’in oldu. Şahin, Rahmetli olan yakınları ve bütün vefat eden ölmüşlerinin ruhları için mevlidi şerif okuttu. Kenan Kibar Hoca tarafından okunan Mevlidi şerif duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.



Cebeci Mahallesi Sultangazi Sinoplular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde yapılan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen mevlit programı din görevlilerinin okuduğu aşrı şerifler, ilahiler ile başladı. Din görevlisi Kenan Kibar Hocanın güzel sesiyle okunan dualar duygulu anların yaşanmasına vesile oldu. İkramların sunumunun ardından mevlit programı sona erdi.




Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Vekili Servet Başoğlu, Sultangazi Bir Önceki Dönem Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Yıldız, AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Murat Atbakıcı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen program gecenin ilerleyen saatlerine sona erdi.
 












1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat