İş Adamı Lütfü Sav'ın Biricik Torunu Ensar Sav Erkekliğe İlk Adımı Attı

Okunma: 6490
Sultangazi 13 Ağustos 2022 21:44
Videoyu Aç İş Adamı Lütfü Sav'ın Biricik Torunu Ensar Sav Erkekliğe İlk Adımı Attı
A
a

Adıyaman ve Sultangazi'nin tanınmış İş Adamlarından Lütfü Sav'ın biricik torunu Ensar Sav yapılan muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı,

Adıyaman, Sultangazi ve Arnavutköy’ün tanınmış iş adamlarından Lütfü Sav, biricik torunu Ensar Sav, bugün Bağcılar’da bulunan Adıyamanlılar Kültür Merkezi Düğün Salonunda yapılan muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımı attı. Göztepe Mahallesi Orhan Gazi Caddesi No: 16 (Çetaş Yanı) Bağcılar – İstanbul Adresimde bulunan Adıyamanlılar Kültür Merkezi Düğün Salonunda yapılan muhteşem sünnet düğününe yüzlerce konuk katıldı.



Başta aile üyeleri, akrabalar ve dostlar olmak üzere Sav ailesini sevenleri Ensar Sav’ın mürverinin mutluluğunu yaşayan Sav ailesini yalnız bırakmadı. Yemekli olan düğün programında Kuranı Kerim tilaveti okudu. Dualar edildi. Program daha sora okunan bir birinden güzel ilahilerle renklendi.



Ensar Sav’ın Dedesi tanınmış İş Adamı Lütfü Sav gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı. “ Uzaktan yakından birçok İş adamı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, sanatçılar, muhtarlar ve siyasi parti temsilcisi bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. İşlerinin yoğunluğundan dolayı gelemeyen, çelenk ve telgraf gönderen dostlarımız oldu. Ben ayrı ayrı tüm katılımcılara, çelenk ve telgraf gönderen telefonla arayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. 














 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat