İmdat Kamacı'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Okunma: 12784
Sultangazi 6 Nisan 2024 13:16
Videoyu Aç İmdat Kamacı'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı ve Değerli Hemşehrilerim

Ramazan Bayramı’nın, hepimizin yüzünde bir tebessüm, kalbimizde umut ve ruhumuzda huzur yaratmasını dilerim. Bu mübarek günlerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirerek, aramızdaki sevgi bağlarını daha da sıkılaştırmasını temenni ederim.
 
Bizler, Sultangazi Erzurumlular Derneği olarak, kültürel değerlerimizi yaşatmak, birlikte daha güçlü olmak ve sosyal sorumluluk projelerimizle toplumumuza katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Ramazan Bayramı'nın bu değerli amacımıza ışık tutması, birlikte gerçekleştireceğimiz daha nice projelere ilham kaynağı olmasını diliyorum.
 
Bayramlar, bir araya gelmenin, dargınlıkları unutmanın, barış ve dostluk elini uzatmanın en güzel zamanlarıdır. Bu özel günlerde, uzakta olan sevdiklerimizi hatırlayalım, yanı başımızdaki komşularımızı unutmayalım. Gönüller yapalım, kırgınlıkları sonlandıralım. Çünkü bayram sevinci, paylaştıkça artar.
 
Gelin, bu bayramda da geleneklerimizi yaşatalım; büyüklerimizin ellerini öpelim, çocukların yüzünü güldürelim. İhtiyaç sahiplerini gözetelim ve onlara yardım eli uzatalım. Unutmayalım ki, toplum olarak dayanışma içinde olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.
 
Bayramın, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da pekiştirmesini, herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz, huzur dolu ve mutlu bir bayram olmasını temenni ederim.
 
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
 
Sevgi ve Saygılarımla,
 
İmdat Kamacı
Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat