İbrahim Demir Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti

Okunma: 764
Sultangazi 16 Mart 2016 18:02
Videoyu Aç İbrahim Demir Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, beraberindeki Şube Müdürleri Ekrem Çelik ve Hasan Basri Yazıcı ile birlikte incelemelerde bulundu. Selahattin Eyyübi Turizm Otelcilik Lisesi Müdürü Battal Kanbay’da onlara eşlik etti.


 
Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sibel Koçak’tan Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Engelli çocukların eğitimin çok önemli olduğuna vurgu yapan İbrahim Demir, engelli çocukları eğitirken onlara sevgi ile yaklaşılması gerektiğini ifade etti. Demir, “ Unutmayalım ki çocuklar gönül dilini çok iyi ve güzel bir şekilde anlıyor. Bizde, gönülden sevgimizi onlara hissettireceğiz ve göstereceğiz. Bu özel çocuklarımızla ilgilenmek, onları eğitmek, iki cihanda mükafatı olan bir kazanım. Onları sabırla eğitmek gerekiyor. Bu azmi de siz değerli öğretmenlerin gözlerinde görüyorum. Bilginin dörtte üçü ilgidir. Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezinin düzenli ve disiplinli çalışmaları bizleri oldukça mutlu etti” şeklinde konuştu.

 
 
Öğrencileri eğitim gördüğü sınıflarda ziyaret eden Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve beraberindeki kurmayları, daha sonra Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sibel Koçak’tan Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Eğitim alan öğrencilerin aileleri, sosyal yapısı, kültürel şekillenişi konusunda da bili alan Demir, Koçak’ın gayret ve çabalarından dolayı kendisine teşekkür etti.


 
Özel Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Nihan Yıldırım’da, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki Şube Müdürleri Ekrem Çelik ve Hasan Basri Yazıcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.












 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat