Hüseyin Kurkut, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Okunma: 3021
Sultangazi 28 Aralık 2021 12:52
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı
A
a

Adıyaman ili Kahata İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

2022 yılının birlik, beraberlik içerisinde geçmesini dileyen Kurkut, mesajında şunları söyledi. “2021 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşehrilerimizle  paylaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle, başarılarıyla, başarısızlıklarıyla 365 günü geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyoruz. Adıyaman ili Kahata İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği olarak hemşehrilerimizle birlikte önemli projeleri hayata geçirdik.

Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin büyük beğenisini kazandı. Gerek Pandemi süresince, gerekse Pandemi’den önce Köyümüze, hemşerilerimize, okul çağındaki çocuklarımıza önemli katkılar sunduk. Ara vermeden sunmaya da devam edeceğiz. 

Bu vesileyle 2022 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.
 
 
 Hüseyin Kurkut
Dumlu Dernek Başkanı 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat