Hüseyin Kurkut, Hemşerilerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Okunma: 6646
Sultangazi 15 Şubat 2022 14:17
Videoyu Aç  Hüseyin Kurkut, Hemşerilerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor
A
a

Hemşerilerinin derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan, her düğünde, her cenazede, her taziyede, her açılışta hazır bulunan, hastaları ziyaret eden, koşulların el verdiği oranda ihtiyaç sahiplerinin, kimsesizlerin maddi ve manevi yardımına koşan Hüseyin Kurkut, Dernek Başkanı olarak üzerine düşenin fazlasını yapıyor.

2016 yılı Kasım ayında yapılan Olağan üstü kongrede Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü yardımlaşma, dayanışma ve kültür dernek başkanlığına seçilen Hüseyin Kurkut, o tarihten bu yana Dumlu’lu hemşerileri için birçok projeye imza attı.



Öncelikle eğitime ve çocuklara önem veren Kurkut, her eğitim, öğretim yılının başlangıcında okula giden çocukların ayrım yapmadan herkesin bot, mont ve kırtasiye ihtiyaçlarını temin ederek katkılar sunuyor. Ramazan ayının iklimine uygun gıda kolileri hazırlayarak tüm köylülerine dağıtıyor. Zaman zaman köylülerini bir araya toplayarak kahvaltı ve benzeri organizasyonlarla Dumlu köylülerinin sevinç ve üzüntülerinin masaya yatırıldığı istişare toplantıları gerçekleştiriyor.


Hemşerileri arasında hayırsever kimliği ile tanınan Hüseyin Kurku, Hemşerilerin derdiyle dertleniyor, sevinçlerine ortak oluyor. Adıyaman sevdalısı olan Kurkut, Kahta Futbol Kulübünün İstanbul’daki tüm deplasman maçlarına giderek onlara destek oluyor.    
  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat