HÜDA-PAR'ın Hızına Kimse Yetişemiyor: Parti, Hızlı Büyümesiyle Dikkat Çekiyor

Okunma: 11547
Sultangazi 15 Mart 2024 17:45
Videoyu Aç HÜDA-PAR'ın Hızına Kimse Yetişemiyor: Parti, Hızlı Büyümesiyle Dikkat Çekiyor
A
a

HÜDA-PAR, son dönemdeki hızlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Partinin geniş kitlelere ulaşma ve destek kazanma hızı, siyasi arenada önemli bir rol oynamaya başlıyor.

HÜDA-PAR, Sultangazi'de yeni bir vizyonun kapılarını aralıyor. Seçim çalışmaları kapsamında her yüreğe dokunan, her kapıyı çalan ve hiçbir eli sıkmadan geçmeyen HÜDA-PAR, yaşanabilir bir ilçe için gece gündüz demeden çalışıyor.


 
HÜDA-PAR Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdulbari Duman ve HÜDA-PAR Sultangazi İlçe Başkanı Halim Sevi, liderliğindeki HÜDA-PAR Sultangazi teşkilatı, Sultangazi’nin 15 mahallesinde hummalı bir çalışmayla yerel yönetim seçimlerine hazırlanıyor. 


 
HÜDA-PAR Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdulbari Duman ve HÜDA-PAR Sultangazi İlçe Başkanı Halim Sevi’in bugünkü çalışmanın son durağı Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı'ndaki sivil toplum kuruluşlarının stantları oldu. Aralıksız devam eden seçim çalışmalarıyla HÜDA-PAR teşkilatı, belediye başkanlığını kazanacaklarına inanıyor.
 
1000
icon
Mümin 16 Mart 2024 16:18

siz önce söz verdiğiniz gibi kadını erkeğin önüne geçiren yasayı kaldırtın, Kitabullah rehberimizdir.

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat