Hatice Bozbulut'un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Okunma: 11814
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:23
Videoyu Aç Hatice Bozbulut'un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı ve Tüm İslam Aleminin Muhterem Üyeleri,

Ramazan'ın bereketiyle dolu günlerinin ardından karşıladığımız bu mübarek Bayram'ı, en içten dileklerimle sizlere ve ailelerinize kutlamanın mutluluğu içerisindeyim. Her birimizin yüreğindeki umut, sevgi ve kardeşlik duygularının, bu özel günlerde daha da artarak devam etmesini dilerim.
 
Bu Ramazan Bayramı'nda, bir araya gelmenin, paylaşmanın ve affetmenin güzelliğini hep birlikte yaşayalım. Bayramın, gönüllerimizi birleştirmesini, aramızdaki sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini temenni ediyorum. Gelin, bu bayramı birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık, huzur ve mutlulukla kutlayalım.
 
Hayatımızın her alanında barışın, sevginin ve anlayışın hakim olmasını dileyerek, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Unutmayalım ki, birlikte olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Sultangazi'mizin kıymetli sakinleri başta olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bu özel günlerin, hepimize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlik getirmesini yürekten dilerim.
 
Sevgi ve Saygılarımla,
 
Hatice Bozbulut
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat