Hamza Özkan ile Kısa Bir Söyleşi

Okunma: 607
Sultangazi 24 Nisan 2016 23:12
Videoyu Aç Hamza Özkan ile Kısa Bir Söyleşi
A
a

Sultangazi ilçesinin önde gelen işadamlarından DELTA Mühendislik İnşaat Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, ile yaptığımız söyleşiyi siz değerli okurlarımız için kaleme aldık. Özkan, geçtiğimiz dönem tartışma konusu olan Sultangazi Mutaahitler Derneği SUMDER ile yollarını ayırdığını yeni bir oluşum için çalışmaların sonuna geldiğini açıkladı.

Önemli bir çalışmanın son rötuşlarını yaptıklarını açıklayan Hamza Özkan konuşmasına şöyle başladı. Sultangazi’de birliğimiz öncülüğünde, herkesi kucaklayan, geniş bir katılımla sektörü temsil eden bir dernek kurulacak. Dernek, sektörün gelişimi ve Müteahhitlerin sorunlarını çözmek için faaliyet gösterecek.
 
Müteahhitler sorunlarının çözümü için çatı kuruluş oluşturmak amacıyla Sultangazi ilçesinde faaliyet yürüten Müteahhitler bir araya gelerek sektörü temsil eden bir dernek kurulması için görüş birliğine varıldığı an, dernek ile ilgili çalışmaları değerlendirmek üzere bir sabah kahvaltısında bir araya geleceğiz. Bu kahvaltı aynı zamanda sektörü temsil eden derneğin kuruluşunun ilanı olacak.   
 
DELTA Mühendislik İnşaat Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan,, Sektörün geleceği için güç birliği oluşturmak gerekliliğini belirterek, “ hepimiz aynı geminin içindeyiz, sektör sorunlarını çözümü için Sultangazi’de her kesimi temsil eden resmi bir oluşuma ihtiyaç var. Bunun için öncelikle yasal bir zeminde buluşmamız gerekir. Bir an önce harekete geçerek bir dernek oluşumuna gitmeliyiz. Yapacağımız çok iş var. Sadece ticari bir boyutta değil, sosyal ve kültürel boyutta da ihtiyaç olduğunu herkes bilir.
 
Sektör sorunlarının kurumlar arası kurulacak iş birliği ile daha kolay çözüleceğini vurgulayarak bugüne kadar tek başımıza çözemediğimiz pek çok konu var. Hep birlikte olursak sesimizi duyurabiliriz. Şeklinde konuştu. Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü. Sultangazi’de kurulacak derneğin sektörün gelişimi için önemli bir adım olduğunu belirterek Sultangazi’de isim rekabetine girmeden Müteahhitlerimize sahip çıkalım dedi.
 
Kuracağımız Dernek siyasi kaygılardan uzak, şirketleşmeye karşı duran, insani ve kültürel değerleri maddi çıkarların üstünde tutan, ayrım yapmaksızın herkesi ve her kesimi kucaklayan bir yapıda olacak. Gücünü yöneticileri ve üyelerinden alan onlarla birlikte gelişip güçlenen insani değerlere önem veren kalıcı, katılımcı, güven veren nitelikleri bünyesinde taşıyan bir dernek olacaktır.   
 
Kuracağımız dernek renk, dil, din ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir çatı olacak. Bünyesinde kültürel ve sosyal projelere de yer veren, Sultangazi öncelikli projeler üreten bir çaba içerisinde olacak. Üyelerinin sorunlarına eğilen, sorunları derinleştiren değil çözümler üreten bir yönetim anlayışıyla hareket edecek” diyerek konuşmasını noktalayan Hamza Özkan “ hedefimiz yaşanılır bir Sultangazi’yi birlikte inşa etmektir” dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat