Hakan Mamaş, Başkanlığında Tütenocak (Bersomik) Derneği Başarıdan Başarıya Koşuyor

Okunma: 17694
Sultangazi 17 Mart 2024 13:20
Videoyu Aç Hakan Mamaş, Başkanlığında Tütenocak (Bersomik) Derneği Başarıdan Başarıya Koşuyor
A
a

Sultangazi'nin önemli sosyal dinamiklerinden biri olan Tütenocak (Bersomik) Derneği, Başkanlarıyla birlikte önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Derneğin Başkanı Hakan Mamaş ve yönetimi, Sultangazi'de bir dizi yeniliği hayata geçirmeye devam ederken, son olarak gerçekleştirdikleri sahur programıyla büyük bir başarıya imza attı.



Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı'nda düzenlenen sahur programına, Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Adıyaman Federasyon Başkanı Hüseyin Sevinçtekin gibi önemli isimlerin yanı sıra yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Atmosferiyle büyüleyen bu etkinlik, Tütenocak (Bersomik) Derneği'nin ne kadar önemli bir role sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


 
Dernek Başkanı Hakan Mamaş ve yönetiminin öncülüğünde gerçekleşen sahur programı, sadece bir iftar organizasyonu değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine de katkı sağladı. Katılımcıların memnuniyeti ve etkinlikte oluşan samimi ortam, Tütenocak (Bersomik) Derneği'nin başarılarının altını bir kez daha çizdi.


 
Tütenocak (Bersomik) Derneği, Hakan Mamaş Başkanlığındaki vizyoner yönetimiyle Sultangazi'de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Toplumun her kesimine dokunarak, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendiren dernek, gelecekte de benzer başarılara imza atacağına şüphe yoktur.






















































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat