Hadi Dursun, Yaşanılır Bir Sultangazi'yi Birlikte İnşa Edeceğiz

Okunma: 15005
Sultangazi 12 Ekim 2023 12:24
Videoyu Aç Hadi Dursun, Yaşanılır Bir Sultangazi'yi Birlikte İnşa Edeceğiz
A
a

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, temaslarıyla olduğu kadar, verdiği önemli mesajlarla da dikkat çekti. Genel Başkan Hadi Dursun, "Sultangazi'yi el birliğiyle yaşanılır bir ilçe yapalım" dedi.

Hadi Dursun’dan Çarpıcı Açıklamalar

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, Yaşam Gazetesi ile bir araya gelerek gündem ile ilgili konuştu. Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Hadi Dursun, yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan Dursun, “ Sultangazi’yi Sultangazi’ye emek veren Sultangazi’nin tozunu toprağını yutan, Sultangazi’nin havasını soluyan kişiler söz ve karar sahibi olsun dedi.


 
Doğru Planlamalarla ve Doğru Adımlarla İstenilen Hedefe Ulaşılacak

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, İlçede bugüne kadar yapılan hizmetler için Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkür ederken, “Doğru planlama ve atılan doğru adımlarla Sultangazi ilçemizi birbirinden nitelikli hizmet ve yatırımlarla tanıştırmak gerekir. Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun, bugüne kadar çok güzel projelerin altına imza attı. Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yapılacak ortak istişarelerle Sultangazi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelecektir. Bizim isteğimiz Sayın belediye Başkanımız nitelikli, liyakat sahibi insanlarla omuz omuza çalışmalıdır. 


Hemşerilerimizin Arzu ve İsteklerini Karşılayacağız

Genel Başkan Hadi Dursun konuşmasını şöyle sürdürdü. “Gözümüz ve kulağımız sürekli buralarda olacak, Sultangazili vatandaşlarımızın istek, arzu ve beklentilerini karşılamak amacıyla elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu. Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, ilçeye karşı sergilediği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiği Sultangazi Belediye BaşkanI Av. Abdurrahman Dursun’a başarılar diledi.

 
Birlikte daha güçlü olabiliriz

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, istişare, uyum ve güç birliği vurgusunda bulundu. Bir çağrıda bulunan Genel Başkan Hadi Dursun şunları kaydetti:
 “Hepimiz çok önemli bir görevi yerine getirmek için seçildik. Bu görev, insanımıza hizmet etmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak, yaşadığımız ilçeyi ve mahalleleri güzelleştirip geliştirmek olduğuna göre; hiçbirimizin kaybedecek vakti yok. Sorunlarımızı birer birer tespit edecek ve bu sorunların çözümüne giden yolda gerekli sorumlulukları yine hep birlikte üstleneceğiz. Bir araya her gelişimizde de, bu sorunlarla ilgili durum değerlendirmesi yapacak ve kaydettiğimiz mesafeyi yine hep beraber göreceğiz. Yani biz bu süreci birlikte yöneteceğiz. Böylece vatandaşımızın mağdur ve mutsuz olmasına izin vermemiş olacağız.”

 
Yaşanılır Bir Sultangazi’yi Birlikte İnşa Edeceğiz

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Genel Başkanı Hadi Dursun, “Biz göreve gelirken, hiçbir ayrım yapmadan hemşerilerimizin makûs talihini değiştireceğimize dair bir söz verdik. Bizim İçin Battalgazi ne ise, Yeşilyurt da odur.  Akçadağ ne ise, Arapgir de odur, Arguvan ne ise, Darende de odur, Doğanşehir ne ise, Doğanyol da odur, Hekimhan ne ise, Kale de odur, Kuluncak ne ise, Pütürge de odur, Yazıhan ne ise, Sultangazi de odur. Her ilçemiz bizim için ayrı bir ziynet, ayrı bir değerdir. Her vatandaşımız bizim için kıymetlidir, istek ve beklentisi değerlidir. Sultangazi’de yaşayan hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu temel belediyecilik hizmetlerini yerine getirmek sivil toplum kuruluşu olarak bizim zaten asli görevimizdir. Ancak biz yaşadığımız Sultangazi’yi bir adım daha öteye taşımak, geliştirmek, büyütmek ve güzelleştirmek arzusundayız. Bunu da el birliğiyle hep beraber mümkün hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat