Gürgenliler Derneği, Sultangazi'nin En Büyük İftar Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı

Okunma: 13905
Sultangazi 25 Mart 2024 00:20
Videoyu Aç Gürgenliler Derneği, Sultangazi'nin En Büyük İftar Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı
A
a

İstanbul Sultangazi'de, Gürgenliler Derneği tarafından düzenlenen ve bölgenin en büyük iftar organizasyonlarından biri olarak nitelendirilen etkinlik, önemli isimleri ve yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Dernek Başkanı Mehmet Akkaya ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen bu muhteşem iftar, birlik ve beraberlik mesajlarının güçlü bir şekilde verildiği anlara sahne oldu.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yeniden Refah Partisi'nden 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kamar ve Gürgenliler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya'nın konuşmalar yaptığı iftar programı, siyasi ve sosyal yaşamdan önemli isimleri bir araya getirdi. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş dünyasından liderler, dernek başkanları ve Belediye Başkanı Eğitim Danışmanı Abuzer Korkmaz'ın yanı sıra yüzlerce davetli, iftarda buluştu.


 

 
Dernek Başkanı Mehmet Akkaya'nın, iftar programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vurgularken, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve Yeniden Refah Partisi'nden belediye meclis üyesi adayı Mehmet Kamar, hemşehrilerinden destek talebinde bulundu. Katılımcılar, bir arada olmanın ve birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşarken, organizasyonun bu ölçekte gerçekleşmesi de büyük takdir topladı.


 
Gürgenliler Derneği'nin bu anlamlı organizasyonu, Sultangazi'deki sivil toplum hareketliliğine ve toplumsal dayanışmaya katkı sağlamanın yanı sıra, farklı kesimlerden insanları bir araya getirerek sosyal uyum ve toplumsal barışa da önemli bir katkı sunmuş oldu. Bu tür etkinliklerin, toplumun farklı kesimleri arasındaki diyalog ve anlayışın gelişmesinde kritik bir rol oynadığı bir kez daha gözler önüne serildi.












 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat