Gelecek Partisi Yeni Katılımlarla Büyüyor

Okunma: 4401
Sultangazi 27 Kasım 2022 13:16
Videoyu Aç Gelecek Partisi Yeni Katılımlarla Büyüyor
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı " Gelecek Umudu Büyüyor" sloganıyla başlattığı üye katılım programında Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin tarafından yüzlerce vatandaşa parti rozeti takıldı.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde düzenlediği üye katılım törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in ve İl yöneticilerin, muhtarların, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerin, siyasi parti temsilcilerinde hazır bulunduğu üye katılım töreninde coşku ve heyecan üst seviyedeydi.




Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, yaptığı açılış konuşmasında yerel yönetimleri eleştirirken, ekonomik çıkmaz içerisinde çaresizce çabalayan halkın feryadını duyumsamazlıktan gelen yöneticileri de eleştirdi. Asgari ücretlinin aldığı maaşla nelerin alınabileceğini hesaplayan Altan, “bu insanlar eşten, dosttan borç alarak ay sonunu getiriyor” dedi.




Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ise yaptığı konuşmada “ Bunlar Parti kuramaz dediler partiyi kurduk. Bunlar teşkilatlanamazlar dediler 81 ilde teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Bunlar iktidara gelemez diyorlar Allah’ın izniyle en kısa zamanda iktidara gelerek Ülkenin kara talihini tersine çevirerek halkımızı refah ve mutlulukla yeniden tanıştıracağız” dedi. Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Sultangazi’ye kaç kere geldim ben bile hatırlamıyorum. Her geldiğimde yeni yüzlerle pırıl pırıl yöneticilerle karşılaşıyorum. İlçe Başkanımız Ramazan Altan çok iyi çalışıyor. Birkaç ayda bir yeni katılımlarla partimizi iktidara taşımak için elinden gelenin en güzelini yapıyor. Ben huzurlarınızda Ramazan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni katılımların ülkemize, partimize ve Sultangazimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.    
 






































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat