Gelecek Partisi Yayla Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Okunma: 3744
Sultangazi 4 Şubat 2024 12:29
Videoyu Aç Gelecek Partisi Yayla Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti
A
a

Gelecek Partisi halkın içerisinde yer almaya ve sorunları dinlemeye devam ediyor. Gelecek Partisi seçim startını verdiği günden bu yana çalışma programı kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sürüyor.

Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, İlçe Başkanı Aysel Puslu, Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ve teşkilat mensupları ile birlikte Yayla Mahallesi Pazar esnafını ziyaret etti.



Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, beraberindeki kurmaylarıyla birlikte esnafların sorunlarını dinledi. Notlar aldı, çözüm önerileri sundu. İnsan merkezli siyaset anlayışıyla hareket eden Altan, şunları söyledi. “ Gelecek Partisi olarak merkezi ve yerel temsilcileri ile halkımızın içerisindeyiz ve sorunları birebir dinleme fırsatı buluyoruz. Dile getirilen sorunların çözümü noktasında da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.


 
Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan şöyle devam etti. “ Seçim koordinasyon merkezimizin belirlediği Seçim çalışmaları programı kapsamında bugün Yayla Mahallesi Pazar esnafımızı ve ana cadde de faaliyet yürüten esnaf kardeşlerimizi, muhtar adaylarımızı ziyaret ettik. Mahalle ile ilgili sorunları birinci ağızdan dinledik. Vatandaşlarımızın çok ciddi sorunlarının olduğunu bu sorunların çözüm noktasının Gelecek Partisi iktidarıyla mümkün olabileceğini söyledik. Sosyal belediyecilik anlayışının gerçek manada ancak ve ancak Gelecek Partisi’nin iktidarıyla mümkün olabileceğinin altını çizdik. Halkımızın bizlere olan teveccühünü görmek bizleri umutlandırdı. Halkımızın Partimizden büyük beklentileri ver. Bizlerde Gelecek Partisini halkımıza daha çok anlatacağız. Halkın içerisinde daha çok olmaya onların sorunlarını bire bir dinlemeye özen göstereceğiz. Umudumuz artıkça çalışmalarımız katlanarak devam edecektir. Gelecek Partisinin iktidarı yakındır” dedi.




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat