Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Seçim Startını verdi

Okunma: 1196
Sultangazi 23 Ocak 2024 09:41
Videoyu Aç Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Seçim Startını verdi
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım ve İlçe yönetimi ile birlikte Cebeci Mahallesi Pazar esnafını ziyaret ederek seçim startını vermiş oldu.



Gelecek Partisi, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Sultangazi’de de yaklaşan yerel yönetim seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız verdi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz gün Kongre’de startını verdiği ve aday tanıtım toplantısında söylediği “ Gece gündüz demeden çalışacağız” kampanyasına bugün Sultangazi’de devam edildi. İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım ve ilçe teşkilatı Cebeci esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


 
Her gün artan döviz kuru ile enflasyondan kaynaklı fiyat artışından yakınan Pazar esnafı, sattıkları malı yerine koyarken zorlandıklarını, her bir mal alımında önceki alımlarına oranlar en az yüzde 20’lik fark oluştuğundan şikâyet etti. Belediye’nin bize göstermiş olduğu bu kapalı alan Mahalle sakinlerine çok uzak olduğu için vatandaşın gelemediğini bununda işlerini kötü etkilediğini söyledi. “Öte yandan sürekli olarak artış kaydeden enerji ve elektrik fiyatlarının yanı sıra kiraların astronomik rakamlara ulaşması nedeniyle tezgâhlarını çevirmekte zorlandıklarını belirten Pazar esnafı, “Böyle giderse tezgâhlarımızı kapatmamız yakındır” dedi.


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat