Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan Muhtarları Kahvaltıda Ağırladı

Okunma: 1819
Sultangazi 26 Ekim 2022 10:46
Videoyu Aç Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan Muhtarları Kahvaltıda Ağırladı
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleştiremediği kahvaltı programını 25 Ekim Salı günü gerçekleştirdi. Altan, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu ifade etti.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, özel günlerde Sultangazi’ye değer katan kurum, kuruluş ve siyasi Parti temsilcilerine geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliklerine devam ediyor. Altan’ın bugün ki konukları Mahalle muhtarları oldu.


 
Kahvaltı programına Gelecek Partisi İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Algül, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan,  Eski ve yeni Mahalle Muhtarları, basın mensupları ve Gelecek Partisi Sultangazi İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vefat eden muhtarlar için Kuran Kerim tilaveti okutuldu.


 
Kahvaltı programında konuşan Ramazan Altan,  “Muhtarlarımız Demokrasinin temel taşıdır. Devlet ve millet arasında köprü görevini yerine getiren, arkasında hiçbir siyasi güç olmadan kendi mahallesinde, kendi köyünde sevdikleriyle, dostlarıyla, sevenleriyle aday olarak sandıktan çıkan demokrasinin tecelli ettiği görevlerini layıkıyla yerine getiren seçilmişlerdir.


 
Muhtarlarımız şartlar ve koşullar ne olursa olsun bugüne kadar gerek ilçemizde gerek ülkemizin her tarafında görevlerini yerine getirmişlerdir. Doğumdan ölüme kadar köylerinde, mahallelerinde insanların cenazesinden düğününe kadar yanlarında olmuşlardır. Kurumlar arasındaki iletişimi sağlayan, altyapıdan üstyapıya gerek kamuyla gerek yerel yönetimle bir köprü vazifesi gören başta ilçemizde muhtarlarımız olmak üzere Türkiye’de görev yapan bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızı da minnet ve rahmetle yad ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah görev yaptığınız mahallelerde bu devlete güzel hizmetler yapmanızı hepinize nasip eylesin diyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


 
Gelecek Partisi İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Muhtarların kutsal bir görev üstlendiklerini söyleyen Mente, şunları söyledi. “ Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımız devletle halk arasında önemli bir köprü görevi görmektedir. Görev yaptıkları mahallelerde halkın derdiyle dertlenen sevinçlerine ortak olan insanlardır. Aslında en büyük öygüyü onlar hak etmektedir. Muhtarlarımızın gününü kutluyor görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi. 


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat