Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

Okunma: 2345
Sultangazi 4 Aralık 2023 16:23
Videoyu Aç Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş,  Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ı ağırladı. Tüm Canbeyler Derneği Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette 2 başkan gündem değerlendirmesi taptı.



Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, “ Yaklaşan yerel seçimler öncesi parti olarak sivil toplum kuruluşlarını, odaları ve muhtarlıkları ziyaret ederek değerlendirmede bulunuyoruz. Bugün de Sultangazi’ye mal olmuş önemli bir isim olan Abdulbaki beyi ziyaret ettik. Çok verimli bir buluşma oldu. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise şunları söyledi. “ Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyarette birçok konu hakkında fakir alış-verişinde bulunduk. Derneğimizin sosyal faaliyetleri hakkında kendilerine bilgi verdik ” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat