Gelecek Partisi'nin Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım'dan İyilik Mesajı

Okunma: 11771
Sultangazi 18 Mart 2024 20:13
Videoyu Aç  Gelecek Partisi'nin Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım'dan İyilik Mesajı
A
a

Sultangazi'de Gelecek Partisi'nin Belediye Meclis Üyesi adayı olan Ramazan Yıldırım, içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında toplumun dayanışma ve iyilik ruhunu canlı tutma çağrısında bulundu. Yıldırım, bu mübarek ayın, sevgi ve hoşgörüyü artırarak, ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmanın önemini vurguladı.

Yıldırım'ın ifadelerine göre, Ramazan ayı sadece ibadetlerin yerine getirildiği bir dönem değil, aynı zamanda yardımlaşma ve paylaşma duygularının doruk noktasına ulaştığı bir zaman dilimi olarak görülmelidir. Bu nedenle, toplumun her kesimine, özellikle de yoksul, dar gelirli, yetim ve öksüz gibi dezavantajlı gruplara destek olmanın önemi büyüktür.
 
Yıldırım, şu sözlerle devam etti: "Bu mübarek Ramazan ayında, sevgi ve hoşgörüyü diri tutarak, yoksula, dar gelirliye, yetim ve öksüze sahip çıkarak, onlara kol kanat gererek ibadetlerin en büyüğünü yerine getirmiş oluruz. Toplum olarak birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, daha güzel bir dünya inşa etmek için çaba göstermeliyiz."
 
Ramazan Yıldırım'ın bu anlamlı sözleri, toplumun her kesiminden olumlu yankı bulurken, Sultangazi halkı da bu çağrıya destek vererek, birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir gelecek için el ele vermeye hazır olduklarını gösterdi. Gelecek Partisi'nin bu anlayışla hareket eden adayı, Sultangazi'de önemli bir toplumsal farkındalık yaratma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat