Gelecek Partisi ER-SA Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Okunma: 171
Sultangazi 23 Ocak 2024 10:52
Videoyu Aç Gelecek Partisi ER-SA Spor Kulübünü Ziyaret Etti
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığının organize ettiği saha çalışmaların ilki ER-SA Spor kulübünü ziyaretiyle başladı. Ziyarete İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ve ilçe teşkilatı katıldı.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, dünya şampiyonları yetiştiren Esra Spor Kulübü'nü ziyaret etti. ER-SA Spor Kulübü Başkanı Erdem Özcan “ Dünya şampiyonları yetiştiren ER-SA Spor kulübü gerekli desteği alamıyor” dedi.



İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin ise şunları söyledi. “Bir ilde, bir ilçede dünya şampiyonları yetiştiren bir kulüp varsa o ilçenin mülki ve idari amirleri o kulübe maddi ve manevi destek sağlamalıdır. Daha fazla milli sporcunun yetişmesi için gerekli koşulları seferber etmelidir. Maddi imkânsızlıklara rağmen bir yerde dünya şampiyonları yetişiyorsa bu sadece o mekânın fedakârlığının ürünüdür. Bunda o bölgenin yöneticilerinin payı yoktur.  



Hâlbuki spor kulüpleri ve sporun her branşı iyi ve kaliteli nesiller yetiştirmek için en verimli mekânlardır. Bu mekânların önünü açmak, sayılarını çoğaltmak her idarecinin görevi olmalıdır. Bizim iktidarımızda spora ve sporcuya destek en üst boyutta olacaktır. Bu mekanların sayısı katlanarak artacağı gibi maddi ve manevi destek beklenenin çok üzerinde gerçekleşecektir” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat