Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Eczane Açılışını Gerçekleştirdi

Okunma: 3680
Sultangazi 9 Aralık 2022 15:43
Videoyu Aç Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Eczane Açılışını Gerçekleştirdi
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi Mahallesi Gazi İlköğretim Okulunun karşısında Cumartesi Pazar yolunda hizmete giren PERA Eczanenin açılışını gerçekleştirdi.

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi İlköğretim Okulunun karşısında halka hizmet verecek olan PERA Eczanesinin açılış törenine katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Kimileri Söyler Kimileri de Yapar” dedi.


 
Gazi Mahallesinde yeni iş yeri açan her vatandaşın yanında olmaya, destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Eğitim, ulaşım ve sağlık alanında önemli temaslarda bulunan Gazi Mahallesi Muhtarlığı birçok güzel hizmeti de Gazi Mahallesine kazandırdı.  


 
Açılan her yeni işyeri hem mahallemiz hem ilçemiz ekonomisine ve her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretilmiş olunuyor. Gazi Mahallesinde bulunan Eczanelere bir yenisini ekleyen PERA Eczanesinin işletmecilerine teşekkür ediyorum. İşletmecilerimizin açmış oldukları eczaneyle ile şifalar dağıtmasını, açılışını yaptığımız bu Eczanenin Gazi Mahallemize ve kendilerine hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


 
Açılış Konuşmasının ardından açılış kurdelesini PERA Eczanesinin işletmecileriyle birlikte kesen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Açılışa katılan tüm davetlilere ikramlarda bulunulurken Muhtar Ümit Doğan kurdele kesimi sorası Eczane işletmecileriyle ve davetliler ile sohbet etti.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat