Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Büyük Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

Okunma: 31650
Sultangazi 12 Aralık 2022 23:21
Videoyu Aç Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Büyük Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Büyük projelere İmza atmaya devam ediyor. Daha önce birçok projeye imza atarak kendinden söz ettiren Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Eğitimden, sağlığa, alt yapıdan ulaşıma kadar büyük projelere imza attı.

Gazi Mahallesi Muhtarlığı temel muhtarlık faaliyetleri icra etmenin yanı sıra, Aydınlatma, Eczane, 112 acil çağrı merkezi, Gazi Mahallesine yeni İETT hatları, mezarlık bakımı ve onarımı, sokakların asfalt yapımı, kütüphane, park ve benzeri projeleri tek tek hayata geçirdi. Gazi Mahallesine verdiği hizmetler ve yaptığı çalışmalarla herkesin beğenisini toplayan Muhtar Ümit Doğan, samimiyet, güleryüz ve mütevazi kişiliğiyle gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Yediden yetmişe herkesi kucaklayan Muhtar Ümit Doğan, Gazi Mahallesi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla halkın yüreğine dokunarak gerçek bir muhtarlık görevini yürütüyor.


Muhtar Ümit Doğan, Gazi Mahallesine yaptığı her yeni hizmetle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Halkın önceliklerine kulak veren, sorunları birinci ağızdan ve yerinde dinleyen Doğan, vatandaşları memnun etmeyi sürdürüyor. Muhtar Ümit Doğan’ın bünyesindeki ekipler. Gazi halkı tarafından büyük bir sıcaklıkla karşılanıyor.


Vatandaşların büyük güven duyduğu. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, halka, esnafla ve engellilerle yakından ilgileniyor. Her seferinde yüksek sesle dile getirdiği gibi hiçbir siyasi partinin, hiçbir inanç merkezinin arka bahçesi olmadı olmayacaktır. Halkın iradesinin üzerinden başka bir irade tanımadığını ifade eden Doğan, “Gazi Mahallesi olarak kardeşliğimizi daha da büyüteceğiz” diyerek yoluna devam ediyor.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat