Gamze Yücel, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 3619
Sultangazi 28 Kasım 2023 23:05
Videoyu Aç Gamze Yücel, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Psikolog Gamze Yücel ve beraberindeki yol arkadaşı Sipki Kültür Evi Genel Başkanı Mir. Menderes Öztürk, Merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

İlçemizde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’nın ihtiyaçları hakkında genel bir değerlendirme de yapıldı. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili de sohbet edildi.  Gamze Yücel, 31. Mart 2024 seçimleri için Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’tan destek istedi.


 
AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Psikolog Gamze Yücel, İlçemize değer katacak projeler için sürekli istişare içerisinde olmaya devam edeceklerini vurguladı. Sivil toplum kuruluşlarının önemini anlatan Yücel, şunları söyledi. “ Aldığımız duyumlar neticesinde Sultangazi’nin en aktif sivil toplum kuruluşusunuz. Yaptığınız projeler hemşerileriniz tarafından takdirle karşılanmış. Bugüne kadar çok sayıda Bakan, Genel Başkan ve Milletvekili ağırladığınızı biliyorum. 31. Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum. Allah’ın izni siz sevgili dostlarımızın desteği ile AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Meclis üyeliğini kazanacağımı umut ediyorum” dedi. 


 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Psikolog Gamze Yücel’e ve beraberindeki yol arkadaşı Sipki Kültür Evi Genel Başkanı Mir. Menderes Öztürk’e teşekkür etti. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat