Favori Kahvaltı ve Kebap Diyarı Muhteşem Bir Törenle Açıldı

Okunma: 708
Sultangazi 15 Temmuz 2016 19:04
Videoyu Aç Favori Kahvaltı ve Kebap Diyarı Muhteşem Bir Törenle Açıldı
A
a

Antep ve Adıyaman lezzetlerinin harmanlandığı, damak zevkinin adresi Favori Kahavaltı ve Kebap salonu görkemli bir programla açıldı. “ siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren muhteşem açılış” deneyimli ustaların ellerinde hazırlanan bir birinden leziz tatlar konukların beğenisini kazandı.”

Ustaların Ellerinden şekillenen Kebaplar beğenildi
 
Sultangazi’nin usta elleri damak zevkine ışık tutacak bir birinden leziz kebap çeşitlerinin hazırlandığı Favori Kahvaltı ve Kebap salonunun açılışına Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Birinci, Ali Başkaya, Fevzi Dülger, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Yasin Gazi, Ramazan Altan, 50. Yıl Mahalle Mutarı Lütfi Bayram ve çok sayıda davetli katıldı.


 
Açılışta Birlik Mesajı
 
Açılış programında birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Favori Kahvaltı ve Kevap Salonunun hayırlı olsun temennisinde bulundu. “ Gözlerimiz farklı renklerde olsa da gözyaşlarımız aynı renk. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.


 
Yemek Kültürümüzü Zenginleştirerek Devam ettiriyoruz
 
Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi’de her yörenin kendine has damak zevki ve lezzeti var. Gördüğüm kadarıyla Adıyaman ve Gazi Antep yöremize lezzetler bu ilçede biraz daha önde. Sultangazi’nin her yerinde bu lezzetlerle karşılaşmak mümkün. “ Bizler; bu ilçede yaşayanlar olarak doğusundan batısına Anadolu insanıyla çok güzeliz. Bu renkliliği seviyoruz. Yemek ve diğer kültürlerin insanları yakınlaştırdığını da biliyoruz. Bende bu ilçenin kaymakamı olarak işletmeci kardeşim Lütfü Sav'a bol kazanç diliyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.


 
Halkımızı Bu lezzeti tatmaya bekliyoruz
 
Favori Kahvaltı ve Kebap salonu Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Sav açılışta gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Biz damak zevkinin adresi olmaya aday bir mekanız. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve hijyendir. İnsanların ailesiyle, sevdikleriyle rahat bir ortamda oturabilecekleri, gönüllerince yemek yiyebilecekleri, kahvaltı yapacakları, çay ve kahvelerini yudumlayacakları bir mekan yaptık. Sultangazi’nin böyle mekanlara ihtiyacı vardı. Ben tüm Sultangazilileri bu mekana bekliyorum” dedi.    

 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat