Emrullah Özdemir, Halkın Derdini Dinliyor

Okunma: 8430
Sultangazi 16 Ekim 2023 23:58
Videoyu Aç Emrullah Özdemir, Halkın Derdini Dinliyor
A
a

Sultangazi - 50. Yıl Mahalle Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, Vatandaşın derdini sorununu dinliyor. Özdemir, "Amacımız, vatandaşımızın gönül rahatlığı ile bizlere ulaşmasıdır" dedi.

Halkla daha fazla bir araya gelebilmek için Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerini, vatandaşları ve esnafları ziyaret eden 50. Yıl Mahalle Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, vatandaşların dertlerini dinliyor. Çözüm odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken Özdemir, 50. Yıl Mahallesinde yaşayan vatandaşların her derdine gece gündüz demeden koşuyor.  
 
50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, esnaf ve vatandaşlarla gönül ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Göreve geldiği günden beri ayrım yapmadan herkesi eşit derecede kucaklayan,  vatandaşlarla hiçbir zaman gönül bağını koparmayan Muhtar Özdemir, her fırsatta mahalle sakinleri ile iç içe olmayı sürdürüyor. Her sokakta esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kuran ve taleplerini dinleyen Muhtar Emrullah Özdemir, sorunlara anında çözüm üretiyor.
 
50. Yıl mahallesinde sokak sokak, ev ev ziyaretlerde bulunan Muhtar Özdemir, azalarıyla birlikte hem mahallenin sorunlarını birebir dinliyor hem de vatandaşların taleplerini not alıyor. Her vatandaşın sorunuyla yakından ilgilenen 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağını hiçbir zaman koparmamaya özen gösterdik. Halkın Muhtarı anlayışıyla vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Çünkü her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir anlayışını benimsedik” diye konuştu.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat