Ekrem Karataş'ın Acı Günü

Okunma: 13751
Sultangazi 23 Şubat 2024 23:31
Videoyu Aç Ekrem Karataş'ın Acı Günü
A
a

Sıdıka Karataş son yolculuğuna uğurlanıyor: Memleketi Adıyaman'a gönderildi.

İstanbul'da yaşamını yitiren Sıdıka Karataş, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Adıyaman’a gönderildi. Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karataş’ın annesi  Sıdıka Karataş, uzun süredir tedavi gördüğü Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.


 
Ailesi ve sevenlerinin yoğun üzüntüsü altında, Sıdıka Karataş'ın cenazesi, vefatının ardından düzenlenen törenle Adıyaman’a gönderildi. Karataş ailesi, Sıdıka Hanım’ın cenaze töreni için gerekli düzenlemeleri yapmak üzere Adıyaman’a hareket etti.
 
Cenaze töreninin detayları ve kılınacak namazın zamanı, aile tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu. Ailesi, Sıdıka Karataş’ın hayatını kaybetmesinin ardından taziyeleri kabul etmek üzere, Adıyaman’daki belli bir adresi paylaştı.
 
Sıdıka Karataş’ın vefatı, hem İstanbul’da hem de memleketi Adıyaman’da büyük bir üzüntüye yol açtı. Ailesi, Sıdıka Hanım’ın iyilikseverliği ve güler yüzüyle her zaman hatırlanacağını ifade etti.
 
Bu zor zamanda, Gelecek Partisi başta olmak üzere, çok sayıda siyasi ve sosyal çevreden Ekrem Karataş ve ailesine başsağlığı mesajları ulaştı. Sıdıka Karataş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sıdıka Karataş'ın anısı, hem İstanbul'da hem de Adıyaman'da yaşatılmaya devam edecek.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat