Efsane Başkan Ali Boztaş ve Ailesi Oruç Açma Yemeği Verdi

Okunma: 9970
Sultangazi 28 Temmuz 2023 00:26
Videoyu Aç Efsane Başkan Ali Boztaş ve Ailesi Oruç Açma Yemeği Verdi
A
a

Bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, Muharrem ayı dolayısıyla Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi'nde oruç açma yemeği verdi. Boztaş, "yas-ı matem ayında kalplerimizi canlarla birleştirmeye geldik " dedi.



Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi’nde Muharrem ayı dolayısıyla oruçlar bir arada açıldı. Bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş ve ailesinin vermiş olduğu oruç açma yemeğinde davetliler salona sığmadı. Efsane Başkan Ali Boztaş, oruç açma lokmasında canlarla bir araya geldi. Dualar edildi, oruçlar açıldı. Boztaş, “Muharrem ayında kalplerimizi canlarla birleştirmeye geldik.” dedi. 



Efsane Başkan Ali Boztaş, Pir Sultan Abdal’ın yolundan gidenlerin bu güzel ortamda, bu güzel muhabbet sofrası etrafında toplandıklarını da sözlerine ekledi.



Oruç Açma Yemeğine Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi Başkanı Zeynal Odabaş, Birleşik Kamu İş İstanbul İl Başkanı Alkoç Turan Başgönül, Tüm Yerel Sen İstanbul 3 Nolu şube Başkanı Sezgin Sevinç, Gazeteci Yazar İmam Bakır Üküş, Bir önceki dönem Sultangazi CHP Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, Bir önceki dönem Sultangazi CHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Bir önceki dönem Sultangazi CHP Belediye Meclis Üyesi İsmet Elmas, Özel Toplum Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Kaya, Dr. Sevgi Düzgün, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Sivil toplum kuruluşu başkanları, kanat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat