Efsane Başkan Ali Boztaş, CHP'den Belediye Başkan Aday Adayı Olmaya Hazırlanıyor

Okunma: 2522
Sultangazi 28 Kasım 2023 01:29
Videoyu Aç Efsane Başkan Ali Boztaş, CHP'den Belediye Başkan Aday Adayı Olmaya Hazırlanıyor
A
a

İki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığını yapan, Cumhuriyet Halk Partisini Sultangazi'de sevdiren efsane başkan Ali Boztaş, 2024 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimi için aday adaylığı başvurusunu yapmaya hazırlanıyor. 2024 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimi yaklaşırken aday adayları sahada kendini göstermeye başladı.

2024 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimi yaklaşırken aday adayları sahada kendini, gösteriyor. Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi’de parlayan bir yıldız olan Ali Boztaş, 2024’teki yerel yönetim seçimlerinde bende varım dedi. 2024 Mahalli ve Yerel İdareler seçimi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisini Sultangazi’den Belediye Başkanı Aday Adaylığına hazırlanan Ali Boztaş, dosyasını CHP Sultangazi ilçe başkanlığına vermeye hazırlanıyor.

 
Boztaş, “Din, dil, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt ve Türk ayrımı yapmadan sosyal belediyecilik anlayışıyla Sultangazi’nin en ücra köşesine eşit hizmet götürme anlayışıyla Belediye Başkanlık aday adaylığına hazırlanıyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat