CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve Beraberindeki Heyet Sultangazi Sinoplular Derneğini Ziyaret Etti

Okunma: 5780
Sultangazi 7 Aralık 2022 00:33
Videoyu Aç CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve Beraberindeki Heyet Sultangazi Sinoplular Derneğini Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve beraberindeki kurmayları Merkezi Sultangazi Cebeci Mahallesinde bulunan Sultangazi Sinoplular Derneğini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve beraberindeki CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Mimar Haluk Bozkurt, CHP Sultangazi Grup Başkan Vekili Av. Mithat Çelik, İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Akçay ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve yönetimini ziyaret etti.



Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve beraberindeki heyet, Sultangazi Sinoplular Derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sultangazi ve Ülke gündemindeki konular üzerine hoş sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.



Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, “Türk Budunu” isimli kitabı günün anlam ve önemine hitaben Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz’a imzalayarak hediye etti.








 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat